Skolestart 2018

Børn begynder i skole i det år, de fylder seks. Er jeres barn født i 2012, skal det derfor begynde i 0. klasse i 2018. Det samme gælder, hvis barnet er skolegangsudsat og født i 2011.

På Brændgårdskolen glæder vi os til at tage imod jeres barn. I kan læse mere om skolen og vores indsatsområder i folderen samt her på hjemmesiden.

Informationsaften
Tirsdag d. 7. november kl. 17.00-18.00 afholdes informationsaften for forældre til børn, der skal starte i skole.

Webindskrivning
På borger.dk kan man fra d. 20. november til d. 3. december indskrive sit barn i skolen.

Besøgsaften
D. 23. november fra 16.00-17.30 vil vi gerne invitere alle børn, der skal starte i skole samt deres forældre til nogle hyggelige timer hvor I kan se noget af skolen, lave lidt opgaver, få en T-shirt og få hjælp til webindskrivning.

Seks år, men ikke helt parat til skole?
Er I i tvivl, om jeres barn er parat til at starte i skole, skal I tale med barnets dagtilbud. I kan derefter ansøge distriktsskolen om at få udsat jeres barns skolegang i ét år, når det er begrundet i barnets udvikling. Skolegangsudsættelse skal søges digitalt i indskrivningsperioden.

Om skolen PDF

indskrivnings folder (Download)