Velkommen til Brændgårdskolens SFO

Personalet i Brændgårdskolens SFO tilstræber at give børnene de bedste betingelser for et godt børneliv.
Et børneliv som bygger på demokratiske værdier som respekt for den enkelte, ligeværd, forskellighed, medbestemmelse og medansvar.

Legen er en livsvigtig proces for det enkelte menneske. Barndommen er ikke noget, der skal overstås hurtigst muligt.

”Milliarder af børn kan ikke tage fejl! ”

Når børn leger, er det fordi, de har brug for det - en tilegnelse, de har ret til, og som vi skal imødekomme, støtte og drage omsorg for.

Citat: Pernille Hviid

Brændgårdskolens SFO er en certificeret idræts-, leg og bevægelsesinstitution, som ligger i tråd med
Brændgårskolens idrætsprofil. Målet er at skabe rammer, som indbyder til idræt, leg og bevægelse.

Vores overordnede filosofi er, at leg, idræt og bevægelsesglæde giver de bedste udviklingsbetingelser for
barnet til at øve sig i at kunne mestre sit liv, hvor man skal kunne begå sig i en lang række forskellige
sammenhænge i det daglige.

Pædagogerne fra SFO samarbejder med skolen i USU-timerne og lektiecafé.

Med venlig hilsen personalet